logo
colantare auto bucuresti

Colantari Auto

Colanteaza, nu vopsi!

Print Indoor si Outdoor

Printuri de mari dimensiuni pentru interior si exterior pe o gama variata de materiale, mesh, autocolant, banner, canvas, etc

Colantari Autoturisme

Colantam integral sau partial, inscritionari simple si complexe, realizam grafica, design si tunning pentru orice tip de autoturism, atat flote de masini cat si autoturismul dumneavoastra personal, prin serviciul de colantari auto profesionale. Este mult mai ieftin in comparatie cu o vopsire totala sau partiala a masinii si ajuta la protejarea vopselii, iar timpul alocat este mult mai scurt (practic in cateva ore autoturismul dumneavoastra este gata) decat perioada alocata pentru o vopsire totala al masinii.

Preturi Colantari Auto

CLASA MICA

BMW Seria 1-2, Mercedes A class, Mini Cooper, Audi A1-A3, VW Golf 5-7, Seat Leon

 

 

 • Oracal 970,Cameleon, KPMF              3750 lei

 • 3M, Hexis, KPMF, Avery Denninson  4600 lei

 • Hexis Super Chrome                             10900 lei

Preturile nu contin TVA si pot suferi modificari.

CLASA MEDIE + SUV MIC

Audi A4, A5, A6, BMW Seria 3,5, Mercedes Clasa B,C, Opel Insignia, Skoda Octavia, Mazda 3,5, VW Jetta, VW Passat, Frod Mondeo, Majoritatea BREAK

  

 • Oracal 970,Cameleon, KPMF              4300 lei

 • 3M, Hexis, KPMF, Avery Denninson  5200 lei

 • Hexis Super Chrome                             12900 lei

Preturile nu contin TVA si pot suferi modificari.

CLASA MARE + SUV MARE

Audi A8, BMW Seria 7, Mercedes Clasa E,S, VW Phaetom, BMW Seria 5GT + Audi Q5, Q7, BMW x4, x5, x6, Range Rover, Nissan Pathfinder, Mercedes ML, GL, GLE, VW Touareg, Porsche Macan, Cayenne

 

 • Oracal 970,Cameleon, KPMF              4600 lei

 • 3M, Hexis, KPMF, Avery Denninson  5500 lei

 • Hexis Super Chrome                             14900 lei

Preturile nu contin TVA si pot suferi modificari.

Ce trebuie sa mai faci daca vrei sa schimbi culoarea masinii?

1. Trebuie sa te programezi la R.A.R (Registrul Auto Roman) pentru identificare si mentionarea culorii in cartea de identitate a masinii.

Documentele necesare RAR:

 • O cerere scrisa de mana care se semneaza la R.A.R
 • Actul de identitate
 • Cartea de identitate a masinii
Cele doua operatiuni , identificarea si trecerea culorii in carte de identitate, au un cost aproximativ  de 90 de lei, care se achita la RAR.

2. De la RAR mergi la Serviciul Public Comunitar- Regimul de Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule pentru a schimba certificatul vechi de inmatriculare cu unul nou in care o sa fie mentionata noua culoare a masinii (trebuie sa schimbi talonul masinii). Aceasta costa 37 lei (contravaloare talon). Documentele necesare sunt:

 • Cerere pentru eliberare certificat de inmatriculare
 • Cartea de identitate a masinii cu modificarile de la R.A.R (in original copie)
 • Actul de identitate (in original copie)

Mai multe detalii pe Registrul Auto Roman

Folia pentru protecţia caroseriei (PPF) protejează vopseaua împotriva criblurii, a gândacilor şi a uzurii. Proiectata special, folia clară, flexibilă acoperă zonele curbate cum ar fi capota, oglinzile şi bările, fără a mai fi nevoie de alte operaţiuni.

Protejaţi-vă maşina evitând lustruirea şi revopsirea ulterioară. Întreţineţi-o în mod obişnuit prin spălare şi lustruire. Acest material invizibil şi durabil oferă protecţie ridicată şi nu afectează luciul iniţial.

 

Folie Transparenta de Protectie Pentru Faruri si Stopuri

Folia de protectie transparenta de la colantaripremium.ro este proiectata pentru a proteja farurile si stopurile.

Folia de protectie transparenta este realizata dintr-o peliculă de poliuretan de înaltă performanță, care este practic invizibila și se aplică direct pe suprafața lămpii. Materialul de inalta calitate protejeaza impotriva rezelor ultraviolete si împiedică decolorarea materialului, iar tehnologia sa de auto-vindecare oferă o rezistență la zgârieturi de neegalat.

Protejați-vă farurile de zgârieturi, lovire și matuire cu folia de protectie transparenta.

Folie De Protectie Pentru Caroserie

Atunci când sunteți pe drum, autovehiculul dumneavoastră este constant expus la diverse riscuri. Folia de protecție Bodyfence de la Hexis vă ajută să mențineți elementele caroseriei și luciul vopselii în stare perfectă, ca nouă.

Auto-vindecare

Folia Bodyfence revine la aspectul inițial după ce este expus la căldură.

Protecție vopsea

Protejează împotriva zgârieturilor și razelor UV, păstrând aspectul lucios.

Suprafață hidrofobă

Permite curățarea ușoară a vehiculului pentru a-l menține totdeauna în stare perfectă.

Garanție 5 ani

Producătorul Hexis asigură o garanție de 5 ani împotriva îngălbenirii și a fisurilor.

Colantam integral sau partial, inscritionari simple, complexe, realizam grafica si designul pentru orice tip de autoutilitara, cat si flote de masini, prin serviciul de colantari auto profesionale. Colantarea este mult mai ieftina si mai precisa in comparatie cu o vopsire totala sau partiala a masinilor si ajuta la protejarea vopselii, iar timpul alocat este mult mai scurt (practic in cateva ore autoutilitara dumneavoastra este gata) decat perioada alocata pentru o vopsire totala.

Un segment special pentru noi este reprezentat de catre camionetele pentru Food Truck. Mulți proprietari de camionete Food Truck au deja o idee despre modul în care își doresc ca designul lor să arate si focalizarea lor principală îl reprezintă elementele din meniul lor. Înțelegem complet acest lucru, și de aceea colantariieftine.ro este aici cu câteva sfaturi utile pentru a vă gândi dacă Food Truck-ul dvs. are în vedere o super colantare pentru noul sezon.

Folosesteti slabiciunile ca avantaje

Înainte de a începe sa va ganditi la tipul de design pe care il doriți pentru food truck-ul dvs, trebuie să priviți spre interior si sa intelegeti ceea ce face ca afacerea dvs. să fie unică și de ce oamenii plănuiesc să comande la dumneavoastra. Odată ce puteți afla ce vă pune cu un pas inaintea competiție, puteți începe să evidențiați aceste calități în cadrul designului dvs.

Faceți cunoștință cu designerul dvs. pentru ai spune povestea ta

Povestea și valorile dvs. trebui să fie ceea ce ancorează design-ul camionetei de produsele vandute. Acordați-vă timp pentru a vă întâlni cu designerul dvs. unu-la-unu. În timpul acestei întâlniri, spuneți-le povestea dvs., cine sunteți și de ce ați intrat în afacerea cu Food Truck. Amintiți-vă, designerul dvs. nu este specialistul industriei dumneavoastra sunteți. Deci, obținerea vibrațiilor potrivite în înainte de proiectarea inițială a foliei este foarte importantă. Programarea acestei întâlniri va va pune de acord privind această parte a procesului de proiectare.

Fii deschis pentru colaborare

Accentul nostru este pus pe partea estetică. Vrem să facem Food Truck dumneavoastra sa fie cel mai atrăgător în nișă. Aceasta înseamnă că exprimarea noastră creativă contează. Credeți-ne, că Food Truck-ul dvs. nu este în mâinile unui novice și permiteți-ne să vă arătăm creativitatea noastra.

Prezentați produsul cel mai delicios pe Food Truck-ul dumneavoasta

În cele din urmă, luați în considerare cel mai atrăgător articol din meniu și punetil pe partea laterală a camionului! La sfârșit, Food Truck-ul dvs. O sa fie o reclamă mobilă care va atrage clienții dvs. O sa fiti surprinsi de cât de eficientă este imaginea vibrantă a celui mai bun articol din meniu în comparație cu o imagine asemănătoare.

Partea laterala, este cea mai mare a unui autocar si astfel este suprafață perfectă pe care se poate colanta o reclama astfel incat sa devina memorabilă. Profesionistii nostrii in grafica si colantari de la colantariieftine.ro vă vor ajuta să proiectați și să instalați o reclama uimitoare pe autocarul dvs.

Colantam integral sau partial, inscritionari (link catre pagina de inscriptionari)  simple, complexe, realizam grafica si designul (link catre pagina de grafica si design) pentru orice tip de autocar, prin serviciul de colantari auto profesionale.

Gândiți-vă la un autocar ca la un panou mobil gigant. Decât să plătiți pentru un panou static de pe marginea drumului sau pentru un afișaj intr-o stație de autobuz, gândiți-vă la toți oamenii care vor vedea o reclama pe un autocar atunci când merge prin oras sau în întreaga țară. Colantarea autocarului este o opțiune incredibil de eficientă pentru orice tip de promovare, fiind o sigla uriasa care va duce la recunoașterea numelui dvs.

Preturile colantari autocarelor  variaza in functie de fiecare proiect, de dimensiune, complexitate, volum de munca cat si de alte aspecte tehnice, de aceea, pentru un tarif corect, va rugam sa ne furnizati detalii legate de proiectul dvs. iar echipa noastra va va furniza in cel mai scurt timp posibil un pret fix si avantajos pentru colantarea autocarului dvs.

Pentru un numar mai mare de autocare se pot oferi reduceri semnificative

Durata de Viata a Colantarilor

DURATA DE VIAȚĂ A UNUI VEHICUL COLANTAT: CE TREBUIE SĂ STII

Factorii precum expunerea la soare, clima și frecvența spălării pot afecta durata de viata a colantului aplicat pe vehicul.

În condiții normale, durata de viață medie a unui autocolant este de aproximativ cinci ani, dar la fel de bine poate sa dureze 7 ani sau 3 ani.

Intotdeauna apelati la profesioniști cu experiență, precum suntem noi la colantaripremium.ro, pentru a instala cele mai bune material necesare proiectului dvs. si a avea cele mai bune și mai de durata rezultate.

Spălarea poate fi o problemă importantă pentru vehiculele colantate, dar spălarea vehiculului cu mâna folosind un produs de curățare neabraziv și o cârpă moale poate ajuta la reducerea șansei de a vă deteriora autocolantul.

Dacă sunteti nevoit să vă spălați masina sub presiune, nu setați niciodată presiunea apei mai mare de 800-2000 psi și mențineți o distanță minimă de 12-14 centimetri față de vehiculul dvs.

Dacă autocolantul vehiculului dvs. prezintă semne de uzură sau are nevoie de o actualizare a designului, aduceți-l unui profesionist pentru a-l decolanta și a-l înlocui fără a deteriora vopseaua sau lacul vehiculului.

Așa că ați făcut saltul și ați investit în afacerea dvs. obținând un înveliș pentru vehicul. Acum ce? Colantarea si inscriptionarea autovehiculelor oferă o valoare promoțională deosebită pentru afacerea dvs. și atunci când sunt îngrijite în mod corespunzător, acestea pot dura mult timp. Atunci când este instalat corect, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durabilitatea colantului, dar trebuie să știți cum sa va protejati masina pe o durata cat mai lunga.

CE DURATA DE VIATA ARE O COLANTARE SAU CAT REZISTA O COLANTARE?

Aceasta este o întrebare obișnuită pe care o primim de la clienți și este logic – ați investit resurse într-un vehicul și doriți să știți la ce fel de rentabilitate vă puteți aștepta. Răspunsul depinde de o serie de factori precum expunerea la soare, climă, frecvența spălării și mulți altii.

 

Autocolantul nu rezistă foarte mult timp la vehiculele care stau extreme de mult in bataia soarelui. Cu toate acestea, chiar și un lucru foarte simplu ca parcarea la umbră ar putea crește în mod dramatic speranța de viață a autocolantului vehiculului dvs. până la aproximativ  patru ani. Masinile colantate cu care proprietarii sunt mult mai atenti pot avea adesea colantari care durează șapte ani sau mai mult. În condiții normale, durata de viață medie a vehiculului este de aproximativ cinci ani (in functie de calitatea materialului ales).

 

Un alt factor care poate afecta durata de viață a autocolantului este procesul de instalare. Un autocolant care nu este instalat corect poate începe rapid să prezinte semne de uzură, semnele sunt exfolierea sau urme de mizerie sub autocolant. Asigurați-vă că alegeți o companie profesionistă, cum ar fi colantaripremiumm.ro, specializată în colantarea autovehiculelor pentru cele mai bune și de durată rezultate.

PRELUNGIREA DURATEI DE VIATA A UNUI AUTOVEHICUL COLANTAT SAU INSCRIPTIONAT

Îngrijirea și întreținerea corespunzătoare sunt cele mai bune modalități de a prelungi viața autocolantului dvs. de pe vehicul și de a beneficia la maximum de investiție. Parcarea într-un garaj sau o zonă umbrită și păstrarea vehiculului curat poate ajuta la prelungirea duratei de viata a autocolantului de pe masina dvs.

 

Temperaturile extreme sau expunerea la alte condiții dificile pot determina apariția unor bule mici în înveliș, de obicei în primele două săptămâni. Dacă observați astfel de bule, evitați să apăsați pe ele sau să încercați să le reparați singur. În schimb, cel mai bine este să contactati profesioniști in colantari auto pentru a va indruma spre rezolvarea problemei.

INGRIJIREA UNUI AUTOVEHICUL COLANTAT SAU INSCRIPTIONAT

Spălarea este o problemă importantă pentru vehiculele colantate. Doriți ca vehiculul să rămână curat, astfel încât să arate superb și să ajute la prelungirea duratei de viață a autocolantului, dar spălările frecvente sau necorespunzătoare pot reduce speranța de viață a unui autocolant aplicat pe autovehicul. Iată câteva sfaturi de îngrijire pentru masinile colantate:

 

Spălați vehiculul cu mâna folosind un produs de curățare care nu este abraziv

Folosiți o cârpă moale sau un burete

Evitați să folosiți solvenți puternici pe vehicul

Clătiți bine după spălare

Evitați spălarea mașinii cu perii automate care pot ridica marginile libere si zgâria suprafetele  

Evitați spălarea sub presiune cât mai mult posibil, iar daca o faceti, directionati jetul de apa de la 15 – 20 cm distanta.

Nu folosiți ceară sau lustruire pe autocolantele mate, texturate sau speciale

Ștergeți petele de pe autocolant cât mai curând posibil

Evitați spălarea brutala

SPALAREA CU JET DE APA SUB PRESIUNE A UN VEHICUL COLANTAT SAU INSCRIPTIONAT

Nu se recomandă spălarea CU jet de apa sub presiune, deoarece presiunea ridicată poate deteriora suprafetele. Cu toate acestea uneori  poate fi singura opțiune practică. Dacă trebuie să spălați sub presiune un autovehicul colantat, urmați recomandările de mai jos pentru a ajuta la reducerea șanselor de deteriorare:

 

Setați presiunea apei nu mai mare de 800 psi la 2000 psi

Păstrați temperatura apei sub 180 de grade

Mențineți o distanță minimă de 15-20 cm între duză și vehicul

Utilizati presiunea apei într-un unghi de 45 de grade si nu insistati asupra unui singur loc

Evitați duzele de presiune Turbo

Nu insistati asupra zonelor unde autocolantul este deteriorate sau la imbinari

DECOLANTAREA UNUI AUTOVEHICUL COLANTAT SAU INSCRIPTIONAT

Chiar și cu cea mai bună îngrijire, colantarea vehiculelor durează mult timp. Iată câteva motive pentru care doriți să decolantati o masina:

Învelișul vehiculului prezintă semne de uzură precum petele

Doriți să actualizați designul

Modificările de brand ale companiei, sigla, mesaj, etc.

Te pregătești să vinzi vehiculul

Doresti să promovezi un produs sau serviciu nou

Vestea bună este că, indiferent de motiv, cel mai probabil o să decolantati vehiculului fără a deteriora vopseaua. Acesta este unul dintre avantajele unui autocolant în loc de o vopsire integrala.

Colantarea vehiculelor este o modalitate excelentă de a proteja vopseaua originala sau de a face publicitate pentru produsele și serviciile dvs. Acestea pot arăta grozav și pot rezista mult timp cu puțină grijă, ceea ce le face o investiție bună atat pentru persoanele fizice cat si pentru companii mari sau IMM-urii.

 

Pentru mai multe informații despre întreținerea autocolantului sau pentru a obtine o oferta de pret referitoare la colantarea vehiculul dvs., contactați-ne și profesionistii echipei noastre vă pot raspunde la orice intrebare.

Firm Partners

Jillian Scott

Jillian Scott, Esq. is the managing partner of Markowitz  & Mellencamp, P.C., established in 1983. Jillian has been accredited by the American Bar Association. As a leading lawyer in the firm, Jillian uses her experience and personal relationships to get results for all M&M’s clients. She is a talented and hard working attorney who never stops trying to bring another win for her clients.

Andrew michaels

Andrew holds a Certified Elder Law Attorney (CELA) degree, and has over 18 years of experience as a prosecutor in New York State. Andrew has personally handled quite a few high-profile cases, both as prosecutor as well as a defense lawyer. He has represented over 100 New York firms in various litigations, an has only lost once, throughout his entire career. It wasn’t his fault, the guy was clearly guilty.

 

Robert Jeffries

Robert might look like a sweet old man, but when he puts on the famous litigation suit, he becomes a cunning lion. You really want a guy like Robert on your team. Finding loop holes and loose ends is what has made Robert famous in the New York district and beyond as one of the shrudest, most highly skilled lawyer in the business. Don’t miss his closing arguments, they have never failed.

Contact

Contact
message
sms
whatsapp
phone
email